vineri, iunie 25

Andreea Marin - mediator.

Andreea Marin ne va fi colegă!


Andreea Marin urmeaza cursurile de formare profesională pentru a deveni mediator.

Andreea Marin:“Merg zilnic la cursuri, fac o specializare pe un domeniu destul de nou la noi, dar cu o istorie solidă în societăţile avansate: medierea. Pe scurt, medierea e o modalitate de soluţionare a conflictelor pe cale amiabilă cu ajutorul unei persoane specializate, numită mediator, care e neutră, imparţială şi care are obligaţia de a respecta principiul confidenţialităţii asupra celor discutate în timpul medierii pe care o coordonează. În alte ţări, medierea e o procedură obligatorie între două părţi aflate în conflict înainte de a ajunge în sala de tribunal. Rolul mediatorului e să faciliteze comunicarea între părţi şi înţelegerea profundă a nevoilor lor, pentru a ajunge la o soluţie comună.”Sursa: Juridice.ro

Personal, mă bucur din toată inima.


Așa cum am comentat și pe Juridice.ro, fie ea și numai această știre, însemnă pentru mediere mai mult chiar decât a reușit Consiliul de Mediere să facă, în materie de promovare, în ultimii ani.


Mai mult, dacă Andreea Marin crede în viitorul medierii (și nu am motive să cred că nu), am încredere că va da o mână de ajutor în promovarea acestei instituții atât de necesară și benefică societății românești. Cine știe, poate reușim s-o cooptăm în Comisia de Promovare a medierii sau poate ne ajută  măcar cu ceva sfaturi.


Felicitări, Andreea Marin Bănică!


Succes în mediere!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Puteți solicita informații sau vă puteți programa pentru o primă ședință de informare.
În cel mai scurt timp posibil vă vom răspunde.
În acest sens, vă rugăm să ne furnizați următoarele date:
1. Nume, prenume
2. Telefon – pentru a fi contactat in vederea programării
3. Tip de litigiu/ conflict
4. În ce parte a zilei puteți fi programat/ă.