duminică, iunie 5

Lansare Amiabil TV « Juridice.ro

Lansare Amiabil TV « Juridice.ro.


S-a lansat online Amiabil TV. Potrivit lui Zeno Sustac, coordonatorul proiectului, coordonator al sectiunii dedicate medierii de pe JURIDICE.roAmiabil TV isi propune sa realizeze o mediatizare in randul publicului larg a tuturor metodelor alternative la Justitie pe care acesta le are la dispozitie in acest moment in Romania.


Zeno Sustac: “Fideli crezului nostru de a promova solutii cat mai avantajoase pentru justitiabili si potentialii justitiabili, ne vom indrepta intreaga noastra atentie catre variantele amiabile de rezolvare a disputelor. Vom oglindi in materialele noastre lumi paralele sau conexe lumii justitiei in care medierea disputelor si negocierea solutiilor  vor ocupa un loc central.


Si lumea juridica va avea un loc binedefinit in cadrul Amiabil TV, parteneriatul cu portalul JURIDICE.ro contribuind la realizarea acestui deziderat. Domeniul avocaturii de business in care solutiile pot fi negociate si cel al consultantei intr-o arie larga de domenii in care medierea poate fi aplicata, vor constitui o preocupare continua a echipei Amiabil TV. Segmentul de business, aflat mereu in cautare de solutii profitabile, va fi acoperit cu sprijinul Scolii Romane de Afaceri din cadrul Camerei de Comert si Industrie a Romaniei.


Fiind prima televiziune online din Romania pe segmentul Alternative Dispute Resolution, ne propunem sa contribuim la disiparea spiritului conflictual al consumatorului de Justitie, manifestat printr-o abordare eminamente litigioasa a majoritatii disputelor.  Dezideratul nostru este acela de a pune la dispozitia publicului informatii despre cele mai avantajoase cai la care poate recurge in scopul satisfacerii propriilor interese  in mod durabil si eficient.”


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Puteți solicita informații sau vă puteți programa pentru o primă ședință de informare.
În cel mai scurt timp posibil vă vom răspunde.
În acest sens, vă rugăm să ne furnizați următoarele date:
1. Nume, prenume
2. Telefon – pentru a fi contactat in vederea programării
3. Tip de litigiu/ conflict
4. În ce parte a zilei puteți fi programat/ă.