miercuri, februarie 8

Curs perfecţionare mediatori “Aspecte juridice în mediere. Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale”


S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează cursul de perfecţionare “Aspecte juridice în mediere – Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale(14 puncte profesionale), care va avea loc în perioada 16 – 17 martie 2012, la Bucureşti. Agenda cursului este ataşată.


Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează în special mediatorilor care doresc să se perfecţioneze şi care provin din alte domenii de activitate decât cel juridic  şi este susţinut de formatorii-mediatori Adrian Bădilă, Ana Bălan şi Fănuţa Lişman.


Prin organizarea acestui curs avizat de Consiliul de Mediere (prin Hotărârea nr. 2963/2011), echipa de formatori, alcătuită din mediatori care au atât o contribuţie teoretică la identificarea şi aprofundarea cunoştinţelor juridice specifice medierii, prin publicarea de cărţi şi articole în reviste de specialitate, cât şi experienţă practică,  doreşte să vină în întâmpinarea necesităţii exprimate de mediatori cu privire la cunoaşterea unor aspecte juridice care să le confere siguranţă şi independenţă în desfăşurarea procesului de mediere.


Programa este structurată pe două module:
  • Ziua I – Medierea în cauzele civile.

  • Ziua a II-a  – Medierea în cauzele penale.


Perioada de derulare a primului curs este programată în a doua decadă a lunii martie și se va desfășura la sfârşit  de săptămână (vineri și sâmbătă) în funcție și de solicitările participanților. Data și locul desfășurării cursului vor fi anunțate în timp util mediatorilor interesaţi.


Preţul cursului este 600 lei (pentru membri Asociaţiei Profesionale Colegiul Mediatorilor se asigură un discount de 100 lei); în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori.


Pentru mediatori din țară, se pot organiza cursuri cu minim 12 – maxim 16 participanți, în localitățile şi perioadele stabilite de comun acord.


Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completaţi formularul ataşat şi să îl trimiteţi prin e-mail la liudmila.mehedinteanu@almaro-training.ro  sau prin fax  031 8177586. până la data de  20 februarie 2012.


Pentru informații suplimentare, persoanele de contact sunt:


Ana Bălan,  tel. 0721320311 e-mail:abalanro@yahoo.com


Fănuța Lișman,  tel. 0788635177, e-mail: fanutalisman@yahoo.com


Cu respect,


Adrian Bădilă                        


Preşedinte                                                                             


ALMARO Training                 


Pentru agenda si formular de inscriere vizitati site-ul ALMARO Training         


1 comentarii:

Curs perfecţionare mediatori “Aspecte juridice în mediere. Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale” spunea...

[...] Articol Mediere şi mediatori [...]

Trimiteți un comentariu

Puteți solicita informații sau vă puteți programa pentru o primă ședință de informare.
În cel mai scurt timp posibil vă vom răspunde.
În acest sens, vă rugăm să ne furnizați următoarele date:
1. Nume, prenume
2. Telefon – pentru a fi contactat in vederea programării
3. Tip de litigiu/ conflict
4. În ce parte a zilei puteți fi programat/ă.